Ik werd getipt door een vriend van mij om eens een scan te doen bij flowmii. Ik dacht baat het niet schaadt het niet. Ik wilde wel eens weten hoe ik met conflict situaties omga dus heb de conflict scan besteld. Wat het leuke is dat ik op een andere manier naar mijn zelf ben gaan kijken en nu toch bewuster met conflict situaties omga. Met dank aan Flowmii. 

Clara

Leuk jezelf testen

De manier van coachen is echt anders dan dat ik gewend was. De scans zijn een fantastisch instrument om snel te weten te komen waar je soms tegenaan loopt in werk en privé. Ik vind het fijn dat ik eerst online kon zien hoe ik in mekaar steek. En het is geen verplichting om je te laten coachen. Uiteindelijk heb ik na een paar weken daarna Flowmii gemaild en zij reageerde binnen een dag. Michael als coach heeft mij goed geholpen in het maken van mijn vervolgstappen. 

Karin

Fijn om te sparren en geen rompslomp

Met de hulp van de coaches van Flowmii en de scans heb ik een helder beeld gekregen over mijzelf en waar mijn talenten liggen. In drie weken tijd heb ik een volledig beeld gehad een aantal gesprekken. Ik had gekozen voor de Force coaching en ben daar tot aan de dag van vandaag super blij mee. Echt een aanrader. 

Martijn

Wat wil ik in werk

Lekker makkelijk en snel om via de shop direct de scan te krijgen. Ik heb in de entertainment industrie gezeten en nu werk ik voor een website bouwer in de marketingsector. Super blij met dank aan de scans van Flowmii. 

Richard

Een andere baan door omscholing

Ik heb een scan aangevraagd bij Flowmii en gaf mij direct het antwoord op mijn vraag richting mijn loopbaan. Ik was zo enthousiast dat ik ook een afspraak heb gemaakt met 1 van de coaches van Flowmii. 

Judith

Flowmii heeft mij inzicht gegeven